گلدسته های مسجد محلمون

اگر نمازگزار بداند تا چه حد مشمول رحمت الهى است هرگز سر خود را از سجده بر نخواهد داشت. امام علی(ع)

اگر نمازگزار بداند تا چه حد مشمول رحمت الهى است هرگز سر خود را از سجده بر نخواهد داشت. امام علی(ع)

گلدسته های مسجد محلمون

بر خیز و نماز به جا آور! پس همانا در نماز شفا است. حضرت محمد(ص)
عمل به نماز از فرائض واجب دین مبین اسلام است!امیدواریم بتوانیم گامی در جهت اعطلای عمل به این وظیفه ی واجب برداریم!انشاءالله....
خدایا هرگز نگویمت که دستم بگیر!عمری گرفته ایی رهایم مکن!!

رادیو نماز

رادیو نماز

پیوندهای روزانه

۶ مطلب در آبان ۱۳۹۴ ثبت شده است

به دنبال برگزاری موفق هفت دوره کنگره پیشگامان پیشرفت که با استقبال گسترده جوانان و دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور مواجه بود، هشتمین دوره این کنگره با هدف ارتقای مشارکت جوانان در تحولات اجتماعی و ایفای رسالت آنان در تامین آینده پیشرفته کشور، با موضوع اصلی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت؛ افق و تدابیر و به منظور فراهم نمودن زمینه های بروز خلاقیت‌ها و ابتکارات جوانان فرهیخته کشور، ایجاد محیط گفتمان سازی و تبادل نظر در بین آنان و ظرفیت سازی برای مطالبه و اجرای الگو توسط نسل آینده‌ساز جامعه در آبان‌ماه 1394 در برگزار می‌گردد. (برای مطالعه بیشتر در مورد برخی مطالب در زمینه الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت می توانید به بخش انتشارات سایت کنگره به آدرس www.kpip.ir مراجعه فرمایید.)

با کلیک بر روی تصویر بالا به صفحه ی ثبت نام هشتمین کنگره ی پیشگامان پیشرفت منتقل خواهید شد.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ آبان ۹۴ ، ۱۴:۲۲
حسن موسی زاده
http://www.islahweb.org/sites/default/files/imagecache/700x700/mqlh3.jpg
اصل درهم تنیدگی تربیت اخلاقی و تربیت دینی در سیره پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) بدین معناست که تربیت اخلاقی در سیره این بزرگواران بخشی از تربیت دینی است و نه چیزی جدا و مستقل از آن.
بنابراین، اولاً تربیت اخلاقی را نباید از تربیت دینی جدا کرد. در طول تاریخ تعلیم و تربیت اسلامی نیز برخلاف کشورهای سکولار، تربیت اخلاقی نه جدا از تربیت دینی بلکه در ضمن تربیت دینی صورت می‌گرفت.
 
از آنجا که دین اسلام یکی از مبانی اخلاق و اخلاق اسلامی بخشی از دین اسلام است، مسلمان‌ها از قدیم به آموزش دین اهتمام داشتند و در ضمن آموزش دین، در واقع، تربیت اخلاقی هم صورت می‌گرفت.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ آبان ۹۴ ، ۱۴:۱۸
حسن موسی زاده

http://s3.picofile.com/file/8220710342/%D8%AB.jpg

با توکل به خداوند متعال و اعتصام به قرآن و عترت و در پرتو اسلام ناب محمدی(ص) و با عزم و مجاهدت ملی در راستای برپایی تمدن نوین اسلامی و زمینه‌سازی ظهور و نیل به جامعه مهدوی(عج) در افق 1404؛
ایران کشوری است با هویت اسلامی، ایرانی و انقلابی و پویای طریق جامعه‌ مهدوی(عج)، پیشتاز در اخلاق و رفتار حسنه، دارای جایگاه نخست در عرصه‌های فرهنگ و هنر، تعلیم و تربیت، علم و فناوری و اطلاعات، ارتباطات و رسانه در سطح منطقه و جهان اسلام، الهام‌بخش امت اسلامی و مستضعفان با تعامل فرهنگی مؤثر و سازنده در سطح جهانی و دست‌یافته به نظام فراگیر، کارآمد و منسجم فرهنگی هدایتگر تمامی شئون و نظامات اجتماعی، سیاسی و اقتصادی جامعه

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ آبان ۹۴ ، ۱۴:۱۲
حسن موسی زاده

http://s6.picofile.com/file/8220709142/url.jpg

ایران کشوری است که دارای قدمت طولانی در عرصه فرهنگ و هنر است و خود تاثیر شگرفی بر فرهنگ و تمدن های دیگر جهان گذارده است. در اینجا  به بخشی از مشخصه های فرهنگی و هنری و افتخارات ایران در طول تاریخ اشاره  می شود؛

هنر و معماری: معماری کهن ایرانی که بیش از پنج هزار سال پیشینه دارداز معبد 3000 ساله زیگورات خوزستان، نمایشگاه و کاخ هنر آسیا یعنی شهر پارسه ( تخت جمشید ) به قدمت 2500 سال ، معبد 3000 ساله آذرگشسب آذربایجان، معبد 2100 ساله  آناهیتا کرمانشاه، آثار برجسته 2500 ساله بیستون، ارگ 2000 ساله بم و کاخ تیسفون مدائن یا طاق کسری در عراق و . . .

ریشه های هنر ایران را باید در ادوار پیش از تاریخ این کشور جستجو کرد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ آبان ۹۴ ، ۱۴:۰۴
حسن موسی زاده


http://s6.picofile.com/file/8220707568/DINI.jpg

استفاده از روش های تربیتی صحیح، از اصول و مبانی مهمی است که همه ی دست-اندرکاران مسائل تربیتی باید به آن توجهی وافر کنند زیرا:«دنیای امروز، دنیای به کارگیری روش ها و بهره گیری از راه کارهاست.»امام رضا(ع) در این باره چه زیبا فرموده اند:«هر کس در پی کاری از راه و روش آن رود، نلغزد، گر بلغزد؛ راه کار رهایی اش نیز بیابد.»

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ آبان ۹۴ ، ۱۳:۵۷
حسن موسی زاده

http://phow.ir/wp-content/uploads/2013/07/shabe-qadr.jpg

چکیده :
حس مذهبی یکی از احساسات فطری بشر است که در طول تاریخ به شکلهای مختلفی بروز یافته است. زمانی بشر با پرستش بتها, این حس را ارضا نموده و زمانی نیز به چندگانه پرستی و یگانه پرستی رو آورده است, و در هر مورد آثار فرهنگی و تمدنی متأثر از آموزه های دینی از خود به یادگارگذاشته است. تأثیری که آموزه‌های دینی برنخبگان وتودهٔ مردم می‌گذارد، می‌تواند تمام انرژیها و فعالیتها را در جهت انقلابها, اصلاح تمدنها و فرهنگها به کارگیرد وآثار عظیمی را از خود به یادگار بگذارد , تا آن جا که برخی معتقدند تمدن بشری بدون وجودکلیسا و عبادتگاهها ممکن نبوده و نیست.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ آبان ۹۴ ، ۱۳:۴۶
حسن موسی زاده